Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Bedrijfsfeest Bakker Logistiek

Bedrijfsuitje en feest Bakker Logistiek

In juni 2017 heeft Marina Events het bedrijfsfeest van Bakker Logistiek mogen organiseren en daar is een groot feest van gemaakt. Het was een avond met vooral veel gezelligheid, lekker eten en leuke activiteiten. Voor dit alles biedt Marina Events de perfecte locatie!

Een drankje bij binnenkomst

Wij ontvingen deze avond 200 personeelsleden en allen werden eerst verwelkomd met een drankje naar keuze in de Zuiderzoetzaal. Ook de rest van de locatie, het restaurant en de lounge stonden ter beschikking voor de gasten.

Warm en koud buffet

Na het welkomstdrankje, werd het buffet met verschillende warme en koude gerechten geopend. Alle gasten konden tegelijk gebruik maken van het buffet en er was voor ieder iets wils. Daarnaast konden zij de koks live aan het werk zien in het open kooktheater. Ook aan het dessert was gedacht, er kwam namelijk een ambachtelijke ijscowagen waar de gasten terecht konden voor heerlijke ijsjes.

Amusement

Bedrijfsfeest Bakker Logistiek bij Marina Events

Na het diner was het tijd voor vermaak en plezier. Zo konden de mannen en de vrouwen het tegen elkaar opnemen tijdens het spel ‘De mannen tegen de vrouwen’ met een echte quizmaster. Iedereen kon zichzelf laten vereeuwigen op papier door één van de drie karikatuur tekenaars en de echte liefhebbers konden een gokje wagen. Onze lounge was namelijk helemaal omgetoverd tot een casino met roulette en pokertafels. Buiten in de photoboot heeft iedereen leuke foto’s kunnen maken om deze avond nog lang te kunnen herinneren. Uiteindelijk is het feest losgebarsten in onze grote zaal waar een DJ van 538 de leukste nummers draaide. Uiteindelijk hebben De Sjonnies de avond afgesloten met een daverend optreden.

De ideale locatie voor een divers bedrijfsuitje

Zoals u ziet biedt Marina Events de perfecte locatie voor de meest diverse bedrijfsevenementen, ook in combinatie met een spetterend feest. Wij bespreken graag uw wensen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.