Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Meerdaagse training Albert Heijn

‘Vruchtbare workshops in een fraaie setting’


Albert Heijn volgt meerdaagse training bij Marina Events

Dat Marina Events een ideale locatie voor bijeenkomsten van bedrijven is, bleek eens te meer tijdens een meerdaagse training van Albert Heijn. Negentig operationeel managers van de bekende supermarkt volgden er twee dagen lang intensieve workshops. Organisator Pascale Smeets blikt meer dan tevreden terug: “Het was gewoon hartstikke goed geregeld.”

Stel: je hebt vier groepen van ruim twintig mensen die verspreid over twee dagen in totaal tien workshops moeten volgen, tussendoor moeten eten en óók moeten overnachten. Zie daar maar eens dé locatie voor te vinden. Pascale Smeets van Albert Heijn stond voor die opgave en kwam na een zoektocht met Marina Events op de proppen.

En daar heeft ze bepaald geen spijt van. “We hebben een heel goede tweedaagse bijeenkomst gehad. Marina Events is een fijne locatie omdat je op meerdere plekken wat kunt organiseren. Zo hebben we gebruikgemaakt van de plenaire zaal van Brasserie Zuiderzoet, die uitgerust is met prima faciliteiten, én van de private serres. Het maakt dat je overal kleine workshopjes kunt houden in een fraaie, intieme setting. Compact en overzichtelijk. En dat is precies wat we voor ogen hadden. Het waren twee vruchtbare dagen.”

Smeets steekt ook de loftrompet over het team van Marina Events. “Heel vriendelijk, persoonlijk en servicegericht. Niks was teveel gevraagd. Ontbijt, lunch, diner en borrel waren goed verzorgd. Boven Brasserie Zuiderzoet konden we overnachten. Het was gewoon hartstikke goed geregeld. Wat ook fijn is: er is voldoende parkeerruimte en het is via een eigen weg aan te rijden. Je hoeft niet eerst Center Parcs door.”

Programma Albert Heijn:

Trainingssessie Albert Heijn bij Marina Events

  • Ontvangst van de genodigden: 11.00 uur in de lounge van de Brasserie
  • Training: in de serres, de plenaire zaal en in delen van de Brasserie
  • Lunch: 13.00 uur in de Oude haven zijde van de Brasserie
  • Plenaire presentatie: 14.00 uur in de Zuiderzoetzaal
  • Borrel: van 17.00 tot 18.00 uur in de lounge van de Brasserie
  • Diner: van 18.00 tot 19.30 uur een pannetjes-buffet in de Brasserie
  • Vervolg middagprogramma: in de plenaire zaal
  • Borrel: 21.30 uur in de Brasserie aan de bar
  • Overnachting: in de luxe appartementen
  • Ontbijt in buffetvorm: van 07.30 tot 08.30 uur in de Brasserie

Persoonlijke service en 1 aanspreekpunt:

Onze locatie is ruim en uitstekend gefaciliteerd. Daarnaast houden wij het contact op ieder moment persoonlijk en efficiënt. Zo heeft u heeft bij Marina Events één contactpersoon, waarbij u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Marina-events beschikt vanzelfsprekend over ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van groepen.