Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Teambuilding VCD Healthcare

‘Het nuttige met het aangename verenigen’


VCD Healthcare houdt bedrijfsuitje bij Marina Events

Een bedrijfsuitje moet leuk en gezellig zijn. En als het even kan, levert het je onderneming ook nog wat op. Een sterk staaltje teambuilding, bijvoorbeeld. Bij Marina Events is het allemaal te combineren. Dat ondervond ook VCD Healthcare tijdens een even plezierige als vruchtbare dag. ‘We hebben het nuttige met het aangename verenigd.’

Met drie vestigingen verspreid over het land, is het voor VCD Healthcare wel zo praktisch om het jaarlijkse bedrijfsuitje in en rond een centraal gelegen locatie te houden. Met de keuze voor Marina Events, gevestigd in het midden van Nederland, is de IT-specialist voor de zorg daar glansrijk in geslaagd.

VCD Healthcare bezocht Spakenburg“Dat was voor ons een heel groot voordeel, want onze medewerkers komen uit het hele land,” vertelt Puck van Dijk van VCD Healthcare. “Daarnaast viel Marina Events op door het fantastische uitzicht, het water en de keur aan activiteiten die je er met een grote groep mensen kunt doen.”

Daarvan hebben de bijna honderd medewerkers van VCD Healthcare dan ook dankbaar gebruikgemaakt. Na een bedrijfspresentatie in de zaal van Brasserie Zuiderzoet klommen ze aan boord voor een tocht met de boot. De bestemming: Bunschoten-Spakenburg. “Daar vond onze eerste activiteit plaats. Hartstikke leuk natuurlijk, een stuk varen. Je zag het enthousiasme bij iedereen groeien. Een lekkere binnenkomer.”

In Bunschoten-Spakenburg speelden de medewerkers van VCD Healthcare het spel De Pelgrimscode, een raadselspeurtocht die bekend is van het gelijknamige tv-programma. Niet alleen leuk om te doen, óók een nuttige vorm van teambuilding. Daarnaast werd de schoonheid van het voormalige vissersdorp bewonderd. “Heel pittoresk, met al die leuke straatjes en de haven vol met historische botters. Je hoorde iedereen erover. Sommigen zeiden: hier komen we zeker nog eens terug.”

Terug in Brasserie Zuiderzoet genoot het gezelschap van een Italiaans buffet. Van Dijk: “Dat was op en top verzorgd én lekker. Bij binnenkomst konden we gelijk aanschuiven, ideaal.” De finale van het bedrijfsuitje bestond uit een gezellige pubquiz onder leiding van een quizmaster.

“Een zeer geslaagd bedrijfsuitje”, zegt Van Dijk. “Het entertainmentgehalte lag hoog en daarnaast hebben we de betrokkenheid en loyaliteit van onze medewerkers versterkt. We hebben het nuttige met het aangename verenigd!”

Programma VCD Healthcare:

    VCD wordt ontvangen in de lounge van Brasserie Zuiderzoet
  • Ontvangst 15.00 uur in de lounge van de Brasserie
  • Bedrijfspresentatie 15.30 tot 16.30 uur in de Zuiderzoetzaal
  • Overvaren naar Spakenburg om 16.30 uur
  • Spelen van het spel ‘De Pelgrimscode’ tot 18.30 uur
  • Terugvaren naar Zuiderzoet om 18.30 uur
  • Italian Grill buffet om 18.45 uur in de Brasserie
  • Avondactiviteit: De Pubquiz om 21.00 uur in de Zuiderzaal
  • ‘Naborrel’ om 22.45 uur

Persoonlijke service en 1 aanspreekpunt:

Onze locatie is ruim en uitstekend gefaciliteerd. Daarnaast houden wij het contact op ieder moment persoonlijk en efficiënt. Zo heeft u heeft bij Marina Events één contactpersoon, waarbij u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Marina-events beschikt vanzelfsprekend over ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van groepen.