Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Mercury dealderdag

Mercury dealerdag bij Marina Events

Op 30 september 2014, heeft er een groot evenement plaatsgevonden bij Marina Events. Opdrachtgever Mercury, producent van buitenboordmotoren en onderdeel van de Brunswick Group, had Marina-events als locatie gekozen om haar jaarlijkse dealerdag te laten plaatsvinden. Dealers van Mercury producten uit het hele land werden op deze dag uitgenodigd voor een mini-congres, waarbij de Mercury producten centraal stonden.

Mercury heeft tijdens de dealerdag optimaal gebruik gemaakt van de faciliteiten van Marina Events. Zo konden er verschillende boten met buitenboordmotor worden getest op het Eemmeer en werden er presentaties en workshops gegeven in Brasserie Zuiderzoet. De catering werd de gehele dag verzorgd door de brigade van Brasserie Zuiderzoet.

Programma Mercury dealerdag:

  • Ontvangst van de genodigden: van 13.00 tot 13.30 uur in de lounge van Brasserie Zuiderzoet
  • Plenaire meeting: van 13.30 tot 14.00 uur in de Zuiderzoetzaal
  • Botentest/workshop/presentatie: 14.00 tot 17.30 uur op het Eemmeer, in de Zuiderzaal en de Zoetzaal
  • Plenaire presentatie: 17.30 tot 18.00 uur in de Zuiderzoetzaal
  • Borrel: van 18.00 tot 19.00 uur in de lounge en op het terras van Brasserie Zuiderzoet
  • Diner: van 19.00 tot 21.00 uur Italian style BBQ in de brasserie
  • After party: van 21.00 tot 00.30 uur aan de bar van Brasserie Zuiderzoet


Anita Menken, de initiatiefneemster namens Mercury, was na afloop zeer enthousiast over de faciliteiten, het eten en drinken, de centrale ligging en de persoonlijke verzorging door het team van Marina Events. Wanneer er weer een dealerdag moet plaatsvinden zal Mercury dan ook zeker aan Marina Events denken.

Persoonlijke service en 1 aanspreekpunt:

Onze locatie is ruim en uitstekend gefaciliteerd. Daarnaast houden wij het contact op ieder moment persoonlijk en efficiënt. Zo heeft u heeft bij Marina Events één contactpersoon, waarbij u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Marina-events beschikt vanzelfsprekend over ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van groepen.