Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Bedrijfsuitje Amersfoort

De stad Amersfoort heeft een rijke historie en is door haar centrale ligging altijd van economisch belang geweest. Dit is een van de redenen waarom een aantal grote organisaties haar hoofdkantoor in de omgeving van Amersfoort heeft gevestigd. Wanneer u onderdeel bent van een bedrijf of andersoortige organisatie, dan weet u als geen ander wat het positieve effect kan zijn van een origineel bedrijfsuitje. Dit is namelijk een uitgelezen kans om het groepsgevoel te versterken en de onderlinge banden op een informele manier te versterken, wat leidt tot een betere sfeer en hogere arbeidsproductiviteit.

Groepsactiviteiten Amersfoort

Voor originele groepsactiviteiten in de omgeving van Amersfoort, kunt u terecht bij Marina Events. Wij hebben een groot aanbod met binnen-, buiten- en watersportactiviteiten, waardoor uw bedrijfsuitje bij ieder weertype door kan gaan. Onze activiteiten zijn al te boeken vanaf 15 personen, maar deze kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring ook faciliteren voor groepen van meer dan 100 personen. Doordat wij regelmatig samenwerken met andere evenementenbureaus kunnen wij voor iedere groepsgrootte een gevarieerd bedrijfsuitje in de omgeving van Amersfoort neerzetten. Bekijk de voorbeelden van evenementen die reeds bij Marina Events hebben plaatsgevonden om inspiratie op te doen voor uw bedrijfsuitje.

Enkele highlights uit ons aanbod:

Bedrijfsfeest Amersfoort

Heeft uw bedrijf iets te vieren? Dan kunt u bij Marina Events terecht voor een bedrijfsfeest in de buurt van Amersfoort. Doordat wij gevestigd zijn op het terrein van de prachtige jachthaven Marina De Eemhof, zal de feeststemming er bij aankomst gelijk goed inzitten. Wij beschikken over zaalruimte voor grote en kleinere groepen, waardoor wij bijna ieder feest kunnen faciliteren. Zo kunt u uw feest organiseren van A tot Z in onze sfeervolle Beachclub. Waar u ook voor kiest, ons personeel staat voor u klaar om er een onvergetelijke avond van te maken. Voorafgaand kunnen zij u helpen met de organisatie en aankleding van uw feest. Tijdens het feest staan zij voor u en uw gasten klaar met lekkere drankjes en heerlijke hapjes. Zo zorgt Marina Events samen met u voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Evenementenlocatie Amersfoort

Marina Events ligt op een steenworp afstand van Amersfoort op het idyllische Marina De Eemhof, waar u en de deelnemers aan uw bedrijfsuitje zich in mediterrane sferen zullen wanen. Bovendien is de bereikbaarheid vanuit Amersfoort uitstekend en is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar op loopafstand. Naast onze originele groepsactiviteiten, bieden wij u ook de mogelijkheid om een bedrijfsuitje te combineren met een vergadering, congres of diner. Wij beschikken over zaalruimte met een capaciteit tot 200 personen en onze koks kunnen u voorzien van professionele catering. Informeer vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijkheden.