Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

De Beachclub

In 2007 zijn Machteld en Joost op het terrein van jachthaven Marina De Eemhof een watersportcenter begonnen met de naam Eemhof watersportcenter. Al snel bleek dit een groot succes te zijn en wisten zij beide hun passie en enthousiasme goed over te brengen. Mede door diverse media kreeg het watersportcenter behoorlijk wat aandacht, aan wie ze haar landelijke bekendheid heeft te danken.

Ideale feestlocatie

In augustus 2012 kreeg Eemhof watersportcenter een nieuw onderkomen in een unieke beachclub. Zo is het niet alleen dé locatie voor alle watersporten, maar ook een ideale feestlocatie en dé plek voor een heerlijke borrel aan het water! Mede hierdoor is de naam veranderd in Eemhof Watersport & Beachclub.

Eemhof Watersport & Beachclub ondersteunt Marina Events met zaalverhuur en de organisatie van watersportactiviteiten. Zo is zeilles of wakeboard les een populair tijdverdrijf op een door Marina Events verzorgd bedrijfsuitje. De beachclub is als zaal te huren en is daarmee een ideale feestlocatie. Ook een compleet verzorgde workshop salsa dansen behoort bij Eemhof Watersport & Beachclub tot de mogelijkheden.

Bekijk hier het overzicht met alle mogelijke activiteiten.


Beachclub | Feestlocatie | Marina Events