Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

De Brasserie

Bij onze partner Brasserie Zuiderzoet draait alles om beleving. Geniet van een lunch, diner of gewoonweg een hapje en een drankje terwijl u uitkijkt over het prachtige Eemmeer. En anders zijn het wel onze koks die de aandacht trekken in hun ‘kooktheater’. Als de zon ook nog schijnt en de jachthaven Marina De Eemhof vol ligt met de mooiste boten, waant u zich in een mondaine Franse badplaats.

Partycatering

Laat u betoveren door de plek en onze koks. Zij koken eerlijke kwaliteitsgerechten zonder poespas. Uitgebreid dineren of snel een lekker broodje eten: het kan allemaal in Brasserie Zuiderzoet. De sfeer is er ongedwongen en laagdrempelig, de inrichting en uitstraling eigentijds. Onze ruime eet- en drinkgelegenheid biedt plaats aan 220 gasten.

Inspirerende vergaderlocaties

Evenementenlocatie Brasserie Zuiderzoet ondersteunt Marina Events met evenementen catering en met zaalverhuur. De culinaire hoogstandjes van Brasserie Zuiderzoet zijn het hoogtepunt van menig bedrijfsuitje. Daarnaast zijn de Zuiderzoetzaal en private serres te huur als unieke vergaderlocatie. Vanuit deze zalen kijkt u tijdens een vergadering of congres uit over het prachtige Eemmeer.

Meer informatie over de mogelijkheden van deze unieke locatie vindt u in de secties vergadering en congres en catering.


Partycatering | Inspirerende vergaderlocaties | Marina Events