Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Feestlocatie Flevoland

Bent u op zoek naar een sfeervolle feestlocatie voor een bedrijfsfeest in Flevoland? Zoek dan niet verder! Marina Events is een goed bereikbare en bovengemiddeld goed gefaciliteerde feestlocatie op het meest zuidelijke puntje van Flevoland. Wij hebben bovendien jarenlange ervaring met bedrijfsfeesten en kunnen daarom zowel feesten met enkele tientallen gasten, als feesten voor meer dan 250 personen verzorgen.

Sfeervolle feestlocatie in Flevoland

Marina Events is gevestigd op het terrein van Marina De Eemhof in Zeewolde. Deze moderne jachthaven is opgebouwd in de stijl van het Franse havenstadje Port Grimaud. Dit zorgt ervoor dat u en uw gasten zich na aankomst op onze evenementenlocatie gelijk in Mediterrane sferen zullen wanen. Bovendien hebben wij verschillende zalen beschikbaar, zoals de zaal van de van Brasserie en de Beachclub van Eemhof Watersport & Beachclub, die naar wens kunnen worden aangekleed. Hiermee is een sfeervol bedrijfsfeest gegarandeerd.

Meer dan alleen een feestlocatie in Flevoland

Maar Marina Events is meer dan alleen een sfeervolle en moderne feestlocatie. Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijfsfeest naar wens te combineren met groepsactiviteiten, een luxe lunch of diner en/of een vergadering, presentatie of mini-congres. De mogelijkheden die wij als evenementenlocatie bieden zijn eindeloos en onze medewerkers kunnen u adviseren hoe u van uw bedrijfsevenement iets onvergetelijks maakt. Bij Marina Events krijgt uw bedrijfsfeest de aandacht die het verdient. Op het gebied van de aankleding en indeling van onze zalen en de catering is in overleg namelijk alles mogelijk. Grote bedrijven als Red Bull en Mercury gingen u inmiddels voor. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest? Neem dan vandaag nog contact met ons op.