Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens
Teamuitje pakket | Marina Events
Aantal personen | Bedrijfsfeesten | Marina Events

Vanaf 30 personen

Kosten | Zakelijk evenement | Marina Events

op aanvraag

Tijd | Zakelijke uitjes | Marina Events

13.00 – 21.30 uur

Teamuitje

Deze actieve middag en avond is gevuld met twee van onze meest geboekte activiteiten, gecombineerd met een borrel en BBQ-arrangement. Dit teamuitje is niet alleen leuk maar versterkt bovendien gegarandeerd de onderlinge banden. In teams gaan jullie in de middag Spakenburg verkennen, terwijl jullie ’s avonds tegen elkaar strijden in een hilarische kennisstrijd. Na afloop zal er nog lang over dit teamuitje worden nagepraat!

Het verloop van deze dag:

13.00 uur: ontvangst Ontvangst met koffie/thee en een verse koek.

13.30 – 16.30 uur: De Pelgrimscode Vervolgens varen jullie over het Eemmeer naar het dorp Spakenburg. Na een boottocht van een kwartier gaan jullie ‘De Pelgrimscode’ spelen. De stadsspel is gebaseerd op het gelijknamige tv-programma. Tijdens het spel komen jullie langs mooie plekken in Spakenburg en moeten jullie aanwijzingen verzamelen die naar een schat leiden. Het team die de code als eerste kraakt is de winnaar.

17.00 -18 .00 uur: borrel Met de boot varen jullie terug, waarna het tijd is voor een borrel.

18.00 – 19.30 uur: BBQ Aansluitend aan de borrel serveren onze koks een beachfood buffet. Denk aan diverse salades, sashimi, chicken wings en kipsate. Eenvoudig en lekker!

19.30 – 21.30 uur: Gek op Holland quiz Wanneer iedereen uitgegeten is, is het tijd voor de Gek op Holland quiz. Met de hulp van een echte quizmaster gaan jullie de strijd aan en worden er punten verdiend met vragenrondes, muziekrondes en schattingsrondes. Tijdens dit hilarische spel schenken we jullie bier, fris en wijn.

Dit pakket uitbreiden met een feestavond? Ook dat is mogelijk!

Plan uw bedrijfsuitje!