On9ekend at the Beach bij Marina Events | Marina Events

On9ekend at the Beach bij Marina Events

Eerste editie On9ekend at the Beach een succes!
Zaterdag 11 juli waren wij gastheer voor het festival On9ekend at the Beach wat plaatsvond bij Marina Events partner Eemhof Watersport & Beachclub. De organisatie van het feest, in handen van vier Amersfoortse vrienden, was op zoek naar een unieke zomerse locatie en kwam zo bij Marina Events uit. Dankzij de uitstekende zaalruimte in de Beachclub, het aangrenzende terras en het strand, konden 500 feestgangers een hele dag uit hun dak gaan.

Marina Events als feestlocatie

De line-up bestond onder andere uit de dj’s Carvito, Krul, Luuk van Dijk, Buurman & Buurman en Marc Holstege. Dankzij hen kon het publiek de hele dag genieten van tropical house, techno, en deep house. Marina Events heeft ervoor gezorgd dat de evenementenlocatie zo werd ingericht, dat de geluidsoverlast voor overige bezoekers van De Eemhof minimaal was. Tijdens het evenement zijn er dan ook geen klachten geweest.

Busvervoer naar Marina Events

Omdat onze locatie uitstekend bereikbaar is via diverse uitvalswegen, heeft de organisatie van On9ekend at the Beach voor deze editie gekozen voor georganiseerd busvervoer. Feestgangers werden opgehaald bij Station Amersfoort en afgezet bij Marina Events. Op de terugweg reden er bussen tussen Marina Events en Station Amersfoort, Station Nijkerk en Station Amersfoort Vathorst.

Eerste editie een groot succes

Mede dankzij de inzet van Marina Events was de eerste editie van On9ekend at the Beach een groot succes. Bekijk de aftermovie hieronder en ervaar het zelf!