Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Teambuilding Flevoland

Heeft u een bedrijf in Flevoland en bent u op zoek naar een manier om de onderlinge banden van uw medewerkers te versterken? Dan is teambuilding in Flevoland iets voor u! teambuilding is uitermate geschikt om de onderlinge communicatie en de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers te verbeteren. Dit komt omdat uw medewerkers bij een teambuilding uitje op een speelse en informele manier samenwerken. Dit gebeurt doorgaans aan de hand van originele groepsactiviteiten. Marina Events biedt teambuilding uitjes aan vanaf haar unieke evenementenlocatie op De Eemhof in Zeewolde.

Teambuilding uitjes Flevoland

Op onze website vindt u alle groepsactiviteiten die Marina Events aanbiedt in Flevoland. Ons aanbod bestaat uit sportieve, creatieve, spannende en ontspannende binnen- buiten- en watersportactiviteiten. Via onze website stelt u gemakkelijk uw eigen teambuilding uitje samen. Dit doet u door een keuze te maken uit de diverse activiteiten en deze naar wens aan te vullen met maaltijden en overige activiteiten zoals een feestavond, borrel of vergadering. Doordat ons aanbod met activiteiten zo divers is, kunnen wij voor u een teambuilding uitje verzorgen dat aansluit bij ieder gezelschap en ieder type weer.

Teambuilding combineren met een presentatie of vergadering

Marina Events maakt het mogelijk om het nuttige met het aangename te verenigen. Zo combineren veel van de organisaties die gebruik maken van onze diensten, een presentatie en/of vergadering met teambuilding activiteiten. Met behulp van leuke, sportieve (of creatieve) activiteiten kunnen uw werknemers zich ontspannen tussen de bedrijven door en is het zelfs mogelijk dat zij vaardigheden die tijdens een presentatie zijn uitgelegd direct in de praktijk kunnen brengen. De medewerkers van Marina Events denken graag met u mee om zo het ideale teambuilding uitje samen te stellen.