Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Vergaderlocatie

Vergaderen op een mooie en inspirerende vergaderlocatie? Door haar bijzondere ligging is Marina Events een unieke plek om vergaderingen te houden. De vergaderlocatie is gevestigd aan de rand van het Eemmeer, in het hart van Jachthaven Marina De Eemhof te Zeewolde. Een even inspirerende als rustgevende omgeving, die positieve effecten heeft op u en uw gasten. Meerdere ruimten van Marina Events zijn geschikt als vergaderruimte. Door de centrale ligging in Zeewolde (Flevoland), is dit een ideale plek om te vergaderen in midden Nederland. Een vergaderlocatie die uit iedere hoek van het land goed te bereiken is en met faciliteiten die niet snel geëvenaard zullen worden.

Vergaderen in onze private serre

Marina Events biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van één van onze twee private serres. Dit zijn bijzondere vergaderruimtes die speciaal zijn toegerust op de wat kleinere vergaderingen. Vanuit deze intieme ruimtes kijkt u direct uit over het Eemmeer. Wilt u de creativiteit tijdens uw vergaderingen een impuls geven, dan zijn onze serres hier dus meer dan geschikt voor. Koffie, thee en frisdranken kunnen wij vanzelfsprekend voor u verzorgen. Maar het is ook mogelijk de lunch en/of het diner door ons te laten verzorgen in de vergaderruimte. Wilt u liever even ontspannen in een andere ruimte? Dan verzorgen wij alle pauzes graag in onze brasserie. Elke private serre biedt als vergaderruimte plaats aan maximaal 14 personen.

De Zuiderzoetzaal: een riante congreslocatie

Ook voor grote vergaderingen, workshops, presentaties, lezingen, conferenties en seminars kunt u bij Marina Events terecht. Onze Zuiderzoetzaal is daar de ideale locatie voor. In deze zaal kunnen maar liefst 200 personen terecht. De Zuiderzoetzaal is tevens in twee gelijke vergaderruimten op te delen. In dat geval hebben beide ruimten een maximale capaciteit van 100 personen. De audiovisuele middelen in deze zaal zijn modern en van alle gemakken voorzien: mooi en warm “dragend” geluid en twee grote projectieschermen waar simultaan beelden op geprojecteerd kunnen worden. Krachtige led-beamers zorgen voor een goede beeldkwaliteit en dubbel gevoerde gordijnen zorgen ervoor dat het pikdonker kan zijn in deze ruimte. Zo weet u zeker dat alle ogen op uw presentatie gericht zullen zijn.

Persoonlijke service en 1 aanspreekpunt:

Onze vergaderlocatie is ruim en uitstekend gefaciliteerd. Daarnaast houden wij het contact op ieder moment persoonlijk en efficiënt. Zo heeft u heeft bij Marina Events één contactpersoon, waarbij u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Marina-events beschikt vanzelfsprekend over ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van groepen.


Vergaderlocatie | Congres organiseren | Marina Events