Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Bedrijfsuitje Almere

Almere is van oudsher een stad waar zich bedrijven vestigen die de drukte en het gebrek aan ruimte in Amsterdam willen ontvluchten. Almere huisvest daarom een groot aantal bedrijventerreinen en kantoorpanden. De bedrijven die hier gevestigd zijn doen er goed aan om de onderlinge banden te versterken met behulp van een origineel bedrijfsuitje. Dit is namelijk bij uitstek de manier om collega’s op een informele manier tot elkaar te laten komen en om zo uiteindelijk de arbeidsproductiviteit te verhogen. Marina Events biedt als evenementenorganisatie in de buurt van Almere een groot aanbod aan originele groepsactiviteiten aan, waarmee bedrijven een origineel bedrijfsuitje samen kunnen stellen.

Groepsactiviteiten Almere

Bij veel bedrijfsuitjes in de buurt van Almere vormen groepsactiviteiten een belangrijk onderdeel van het uitje. Groepsactiviteiten worden hierbij ingezet als vorm van teambuilding, waardoor collega’s elkaar op een informele manier leren kennen. Marina Events biedt buiten-, watersport- en binnen activiteiten aan in de buurt van Almere. Onze groepsactiviteiten kunnen verzorgd worden voor groepen vanaf 15 personen en zijn zelfs geschikt voor groepen van meer dan 100 personen. Wij werken regelmatig samen met andere evenementenorganisaties in de omgeving van Almere, waardoor we altijd een gevarieerd bedrijfsuitje neer kunnen zetten. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, kunt u alvast de voorbeelden van evenementen bekijken die wij op onze website toelichten.

Bedrijfsfeest Almere

Regelmatig wordt een bedrijfsuitje in Almere gecombineerd met een bedrijfsfeest. Wanneer u dit wilt, heeft Marina Events de uitstekende evenementenlocatie voor uw bedrijfsfeest. Wij zijn namelijk gevestigd op het prachtige terrein van Jachthaven De Eemhof, wat u en uw collega’s een waar vakantiegevoel zal bezorgen. Op dit terrein hebben wij feestzalen beschikbaar voor zowel grote als kleinere groepen. Denk bijvoorbeeld aan onze sfeervolle Beachclub. Wij beschikken bovendien over onze eigen keukenbrigade die uw evenement van professionele catering zal voorzien. Zo zorgen wij samen met u voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Evenementenlocatie Almere

Marina Events is vanuit Almere uitstekend bereikbaar en beschikt bovendien over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Door onze ligging aan het water van het Eemmeer kunnen wij u een unieke combinatie van groepsactiviteiten aanbieden. Daarnaast kunnen wij de combinatie van een bedrijfsuitje met een diner, congres of vergadering voor u faciliteren. Zo kunnen u en uw collega’s het nuttige met het aangename verenigen. Informeer vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijkheden die passen bij uw specifieke wensen en eisen.