Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Bedrijfsuitje Flevoland

De provincie Flevoland is de nieuwste provincie van Nederland en bestaat uit de gemeenten Lelystad, Almere, Dronten, Urk, Zeewolde en Noordoostpolder. De provincie staat onder andere bekend om haar ongerepte natuur en prachtige meren. Maar ook voor iedereen die openstaat voor een bedrijfsuitje in Flevoland is er genoeg te beleven. Door haar uitstekende ligging in Flevoland heeft Marina Events in korte tijd veel ervaring opgedaan met het organiseren van bedrijfsuitjes voor groepen tot 300 personen. Op onze evenementenlocatie in Zeewolde bieden wij een ruime keuze aan groepsactiviteiten, verzorgen onze eigen koks culinaire arrangementen en bieden wij u de uitzonderlijke mogelijkheid om een bedrijfsuitje te combineren met een vergadering of congres.

Groepsactiviteiten Flevoland

Wat ons betreft is een bedrijfsuitje in Flevoland pas compleet wanneer hierbij gebruik wordt gemaakt van originele groepsactiviteiten. Het voordeel van groepsactiviteiten boven een simpel etentje met collega’s, is dat u en uw collega’s elkaar tijdens de groepsactiviteiten op een informele manier leren kennen. Deze activiteiten zijn dan ook een perfecte vorm van teambuilding, wat de arbeidsproductiviteit ten goede zal komen. Bovendien zijn onze activiteiten ook gewoon erg leuk. Marina Events biedt een ruime keuze uit watersport-, buiten- en binnenactiviteiten, waardoor wij u voor elk seizoen en voor elk weertype een aantrekkelijk arrangement kunnen bieden. Groepsactiviteiten bij Marina Events kunnen verzorgd worden voor groepen van 15 personen tot een groepsgrootte van over de 100 personen.

Bedrijfsfeest Flevoland

Hebben u en uw collega’s iets te vieren? Vier dan jullie bedrijfsfeest bij Marina Events! Marina Events heeft namelijk alles in huis voor een geslaagd bedrijfsfeest in Flevoland. Wij hebben zaalruimte beschikbaar voor verschillende groepsgroottes, bovendien kunnen al onze zalen naar eigen inzicht aangekleed en ingedeeld worden. Ook audiovisuele middelen zijn aanwezig en onze eigen brigade kan jullie voorzien van hapjes en drankjes. De medewerkers van Marina Events denken graag met u mee om een onvergetelijk bedrijfsfeest neer te zetten, waar u en uw collega’s nog vaak aan terug zullen denken.

Evenementenlocatie Flevoland

Marina Events is gelegen op het meest zuidelijke puntje van Flevoland in de gemeente Zeewolde. Onze evenementenlocatie ligt op het terrein van Marina De Eemhof, de moderne jachthaven van Zeewolde die in Mediterrane stijl is opgebouwd. Hierdoor zullen u en uw gasten zich in een Frans havenstadje wanen, wat jullie een waar vakantiegevoel zal geven. Doordat onze locatie aan het water van het Eemmeer grenst kunnen hier exclusieve watersporten zoals wakeboarden en windsurfen beoefend worden, maar ook een inspirerende vergadering met uitzicht op het water behoort tot de mogelijkheden. Informeer vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijkheden.