Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Bedrijfsuitje Harderwijk

Regelmatig helpen wij bedrijven en organisaties uit de vestingstad Harderwijk bij de organisatie van een origineel bedrijfsuitje. De redenen voor een bedrijfsuitje in de buurt van Harderwijk zijn uiteenlopend. Zo kan het ene bedrijf op zoek zijn naar een leuke manier van teambuilding, terwijl het andere bedrijf een spetterend bedrijfsfeest wil houden. Bij Marina Events is het allemaal mogelijk. Op een steenworp afstand van Harderwijk, bieden wij u een rijk aanbod aan groepsactiviteiten die geschikt zijn voor groepen vanaf 15 tot meer dan 100 personen. Al onze activiteiten kunnen bovendien naar wens gecombineerd worden met een vergadering, lunch, diner of feest. Via onze website stelt u zelf gemakkelijk uw ideale bedrijfsuitje samen.

Groepsactiviteiten Harderwijk

Groepsactiviteiten zijn vaak een belangrijk onderdeel van een bedrijfsuitje in Harderwijk en omgeving. Groepsactiviteiten zijn niet alleen leuk, maar zijn ook de ideale manier om collega’s op een informele manier met elkaar kennis te laten maken. Doordat Marina Events direct gelegen is aan het water van het Eemmeer, biedt dit unieke mogelijkheden voor watersportactiviteiten, maar in ons aanbod vindt u ook diverse indoor- en outdoor activiteiten terug. Zo kunnen we op ieder moment en bij ieder weertype een gevarieerd bedrijfsuitje voor u neerzetten. Bekijk de voorbeelden van bedrijfsuitje om ideeën op te doen voor uw eigen bedrijfsevenement.

Bedrijfsfeest Harderwijk

Uw bedrijfsfeest bij Marina Events houden? Ook dat is mogelijk! Wij beschikken namelijk over diverse zalen, die u naar wens kunt aankleden en inrichten. Denk bijvoorbeeld aan onze sfeervolle Beachclub. Doordat onze locatie uitstekend bereikbaar is vanuit Harderwijk, wij over voldoende gratis parkeergelegenheid beschikken en de keukenbrigade van Eemhof Watersport & Beachclub uw bedrijfsfeest van professionele catering kan voorzien, zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Uiteraard is een bedrijfsfeest bij Marina Events ook uitstekend te combineren met groepsactiviteiten, lunch of diner. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Evenementenlocatie Harderwijk

Marina Events heeft een unieke evenementenlocatie op een steenworp afstand van Harderwijk. Op het terrein van het Mediterraan geïnspireerde Marina De Eemhof, wanen u en uw gasten zich voor even in het Franse Port Grimaud. De mogelijkheden zijn hier eindeloos en de faciliteiten uitstekend. Stel uw bedrijfsevenement daarom vrijblijvend samen via onze website en ontvang een offerte op maat. Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met één van de medewerkers van Eemhof Watersport & Beachclub op telefoonnummer: 036-5228448.