Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Bedrijfsuitje Hilversum

De gemeente Hilversum staat bekend om het mediapark, waar zich vele mediabedrijven hebben gevestigd. Bij deze bedrijven werken vaak creatieve mensen die geen genoegen nemen met een saai bedrijfsuitje. Daarom is het goed om te weten dat Marina Events originele bedrijfsuitjes organiseert in de buurt van Hilversum. Of u nu op zoek bent naar leuke groepsactiviteiten, een mini-congres wilt houden of toe bent aan een spetterend themafeest, Marina Events organiseert het graag voor u. Wij begrijpen dat een bedrijfsevenement maatwerk is en hebben daarom speciale aandacht voor uw specifieke wensen en eisen. Zo zijn al onze groepsactiviteiten bijvoorbeeld naar wens te combineren met een vergadering, buffet of feestavond. Via onze website kunt u gemakkelijk aangeven hoe uw bedrijfsevenement er uit moet zien en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Groepsactiviteiten Hilversum

Bedrijven uit de omgeving van Hilversum komen vaak bij Marina Events terecht wanneer zij op zoek zijn naar een ruim aanbod aan groepsactiviteiten. Groepsactiviteiten zijn namelijk perfect geschikt als teambuilding, maar kunnen ook prima ter ontspanning ingezet worden. Marina Events heeft een actueel aanbod met meer dan 40 leuke watersport-, binnen- en buitenactiviteiten. Daarnaast werken wij samen met een aantal partners, waardoor wij ook activiteiten kunnen aanbieden die niet op onze website vermeld staan. Doordat wij zo’n groot en gevarieerd aanbod hebben, kunnen wij u altijd een origineel bedrijfsuitje aanbieden dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Enkele highlights uit ons aanbod:

Bedrijfsfeest Hilversum

Maar ook een bedrijfsfeest kunt u perfect houden bij Marina Events. Wij hebben verschillende zalen beschikbaar, die naar uw wens aangekleed en ingedeeld kunnen worden. Kleine of grote groepen, het is voor Marina Events geen probleem. Al onze zalen zijn voorzien van audiovisuele middelen en ook voor een dj of livemuziek kan gezorgd worden. De professionele brigade van Eemhof Watersport & Beachclub zal u en uw gasten tijdens het feest naar wens van hapjes en drankjes voorzien. Na het feest hoeven jullie niet eens naar huis: overnachten kan in één van de luxe glampingtenten van Marina de Eemhof, die naast de deur gelegen zijn.

Evenementenlocatie Hilversum

Marina Events is als evenementenlocatie gevestigd op het terrein van Marina De Eemhof. Deze locatie is uitstekend bereikbaar vanuit Hilversum en er is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Doordat de jachthaven is gebaseerd op het Zuid-Franse Port Grimaud, zullen u en uw gasten zich na aankomst direct in vakantiesferen begeven. Onze locatie heeft alles voor een geslaagde dag weg met collega’s. Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsevenement!