Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Evenementenlocatie

Op zoek naar een evenementenlocatie die meer biedt dan alleen het essentiële? In een mum van tijd bereikt u via de snelwegen A27 en A28 Marina Events, een oase van rust aan het zuidelijkste puntje van Flevoland. Een heerlijke plek om de dagelijkse drukte te ontvluchten en daarmee dé ideale locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest, een inspirerende vergadering of zelfs een meerdaags congres, waarbij de balans tussen ‘business’ en ‘pleasure’ gegarandeerd is. De unieke locatie in combinatie met onze ervaring met zowel grote- als kleine evenementen, maakt dat uw bedrijfsevenement bij Marina Events in goede handen is.

De faciliteiten van onze unieke evenementenlocatie

  • Marina Events beschikt over uitgebreide faciliteiten die er te samen voor zorgen dat het uw bedrijfsevenement aan niets ontbreekt. Allereerst zijn dat de ruime en gratis parkeermogelijkheden: maximaal 600 auto’s kunnen tegelijkertijd vrijwel voor de deur geparkeerd worden. Samen met onze centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid via de snelwegen A27 en A28, maakt dit dat u uw gasten uit het gehele land zorgeloos kunt ontvangen.
  • Daarnaast geniet u op onze locatie van het schitterende uitzicht over het Eemmeer. Dit water is ook zeer geschikt om te gebruiken voor diverse watersportactiviteiten. Aan dit water is tevens een groot en breed strand gelegen waarop bijvoorbeeld een beachvolleybaltoernooi te houden is. Naast het strand beschikt de evenementenlocatie over grasland en een uitgestrekt bos, waar bijvoorbeeld zoektochten gehouden kunnen worden. Op deze manier is ‘business’ uitstekend te combineren met ‘pleasure’.
  • Eemhof Watersport & Beachclub onderdeel van onze evenementenlocatie, beschikt over een groot terras en geweldige Beachclub. Van besloten vergadering tot meerdaags congres, hier maken wij het voor u mogelijk. U bent hier van harte welkom om te genieten van al het lekkers wat de koks te bieden hebben. Maar ook voor een bedrijfsfeest draaien wij onze hand niet om. Zowel de beachclub als de brasserie kunnen worden ingericht als volwaardige feestlocatie, compleet met voorzieningen voor licht en geluid.
“De combinatie van ligging, parkeerplaatsen en de uitgebreide faciliteiten van zowel water, outdoor en indoor zijn uniek en de enig in zijn soort in Nederland. Tel daar de uitstekende catering en de mogelijkheid tot overnachting bij op en de keus is gemaakt!”

Persoonlijke service en 1 aanspreekpunt:

Onze locatie is ruim en uitstekend gefaciliteerd. Daarnaast houden wij het contact op ieder moment persoonlijk en efficiënt. Zo heeft u heeft bij Marina Events één contactpersoon, waarbij u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Marina-events beschikt vanzelfsprekend over ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van groepen.