Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Feestlocatie Almere

Bent u op zoek naar een feestlocatie in (de buurt van) Almere? Dan is Marina Events wat voor u! Onze feestlocatie is gevestigd op Marina De Eemhof in Zeewolde, op ongeveer 30 minuten rijden van Almere. Marina Events verzorgt feesten voor zowel kleine groepen van enkele tientallen personen, als voor grote groepen van wel meer dan 250 personen!

Feestlocatie in de buurt van Almere

Marina De Eemhof is een jachthaven geïnspireerd op het Franse havenstadje Port Grimaud. De Mediterrane sfeer die het uitstraalt én de ligging aan het water maakt Marina Events een ontzettend mooie feestlocatie in de buurt van Almere! Trouwerijen, jubileumfeesten en bedrijfsfeesten worden dan ook regelmatig bij ons georganiseerd. De vele mogelijkheden zorgen er namelijk voor dat u uw feest geheel naar eigen wens in kunt vullen.

Feestzaal regio Almere

Wij hebben diverse feestzalen voor u beschikbaar, erg populair in zowel de zomer als de winter is onze sfeervolle Beachclub. Deze zaal heeft een capaciteit tot 200 personen, maar met ons grote terras is de capaciteit gemakkelijk uit te breiden. De Beachclub heeft prachtig uitzicht over het Eemmeer en is geheel naar eigen stijl aan te kleden. Een combinatie van beide locaties is natuurlijk ook mogelijk!

Feestlocatie met eindeloze mogelijkheden

Marina Events is niet alleen een hele mooie feestlocatie vlakbij Almere, het is namelijk ook mogelijk om uw feest te combineren met een van onze vele groepsactiviteiten, een lunch of een diner. Op het gebied van aankleding en catering is in overleg (bijna) alles mogelijk! Onze locatie is bovendien ook uitermate geschikt voor zakelijke evenementen zoals congressen en vergaderingen. Bent u benieuwd hoe wij in uw wensen kunnen voorzien? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en adviseren u graag!