Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Groepsactiviteiten

Bij Marina Events bieden wij groepsactiviteiten aan die zowel geschikt zijn voor kleine groepen vanaf 15 personen tot grote groepen van meer dan 100 personen. Doordat wij op onze evenementenlocatie binnen-, buiten- en watersportactiviteiten kunnen faciliteren, bent u voor een geslaagd evenement bovendien niet afhankelijk van het weer. Al onze groepsactiviteiten kunnen naar wens voorzien worden van professionele catering en eventueel gecombineerd worden met een vergaderarrangement, diner of feest. Op onze website kunt u een idee krijgen van de groepsactiviteiten die wij vaak verzorgen, daarnaast werken wij vaak samen met andere organisaties waardoor wij evenementen compleet op maat kunnen verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Teamuitje

Een teamuitje met collega’s is het ideale moment om het nuttige met het aangename te verenigen. Wanneer u naar de groepsactiviteiten kijkt die Marina Events aanbiedt, dan zult u namelijk zien dat er veel meer mogelijk is dan alleen het traditionele etentje met uw team. Wij zijn dan ook van mening dat een teamuitje ook uitstekend geschikt is als teambuilding. Collega’s leren elkaar tijdens groepsactiviteiten immers beter kennen, wat zorgt voor een betere sfeer op het werk en uiteindelijk leidt tot een verhoogde arbeidsproductiviteit. Marina Events biedt groepsactiviteiten voor iedereen, zo heeft u de keus tussen inspannende of juist ontspannende activiteiten. U bepaalt helemaal zelf hoe uw teamuitje er uiteindelijk uit komt te zien!

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest hoort een onvergetelijk moment voor de aanstaande bruid of bruidegom te zijn. Met de unieke groepsactiviteiten van Marina Events kan een vrijgezellenfeest helemaal afgestemd worden op de persoonlijkheid van de aanstaande bruid of bruidegom. Zo kan het bijvoorbeeld sportief, creatief, spannend en/of grappig. Marina Events helpt jullie graag bij het creëren van een uniek vrijgezellenfeest, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.