Vraag een bedrijfsevenement aan

Nu een bedrijfsevenement samenstellen »
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens

Congrescentrum

Marina Events is voor grote groepen te boeken als congrescentrum. Voor grote zakelijke bijeenkomsten hebben wij namelijk de beschikking over niet alleen onze prachtige Beachclub maar ook over een riante zaalruimte van onze collega’s van Zuiderzoet.  Zo zijn wij dé ideale locatie voor een conferentie of voor grote vergaderingen. In de zowel de Beachclub als de Zuiderzoetzaal kunnen 200 personen tegelijkertijd terecht. De ruimte is daarnaast in de vorm van de Zuiderzaal en de Zoetzaal op te splitsen in twee aparte zalen. Beide zalen hebben in dat geval een capaciteit van 100 personen. Voor deze ruimte is een aparte entreehal aanwezig, hierdoor worden de congresgangers efficiënt naar de ontvangstruimte geleid. Deze ontvangstruimte is direct naast de congreszaal gelegen. Hier is tevens voldoende garderoberuimte aanwezig. Het is derhalve niet nodig om uw gasten grote loopafstanden af te laten leggen en men te laten zoeken naar garderobe, ontvangstbalie, toiletten en de congreszaal. De entreehal is ook zeer geschikt om te gebruiken als pauzeruimte tijdens het congres. Hierdoor kunnen ook de breaks op zeer korte afstand van de zaal worden gehouden.

Moderne congreslocatie

De Zuiderzoetzaal is van alle moderne gemakken voorzien. Zo is het een kwestie van uw laptop aansluiten en u kunt gelijk beginnen met een presentatie op één van de twee projectieschermen. Door de grote ramen is er veel daglicht in de ruimte aanwezig, maar uiteraard kunnen wij deze ook voor u verduisteren. Tot slot is de ruimte geïsoleerd tot 95 decibel, dus voor geluidsoverlast hoeft u niet bang te zijn!

Pluspunten van ons congrescentrum:

Persoonlijke service en 1 aanspreekpunt:

Onze locatie is ruim en uitstekend gefaciliteerd. Daarnaast houden wij het contact op ieder moment persoonlijk en efficiënt. Zo heeft u heeft bij Marina Events één contactpersoon, waarbij u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Marina-events beschikt vanzelfsprekend over ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van groepen. Congrescentrum | Congreslocatie | Marina Events